Home » , , , , , , » Губернатор вимагає покарати викрадачів сніжних гірок з центру Житомира *

Губернатор вимагає покарати викрадачів сніжних гірок з центру Житомира *

Губернатора Житомирської області Сергія Рижука старшенно обирив факти зникнення сніжних гірок з майдану Корольова. Він вимагає знайти і покарати викрадачів, а сніг повернути на місце. Про це сайту повідомили надійні джерела на Польовій.

- Я дуже люблю ковзани і лижі. Тому не один рік ми з міським головою Житомира відроджуємо зимові види спорту. Грошей на зимові палаци поки немає - потрібно спочатку добудувати Межигір'я. Тому знайшли вихід з ситуації - вирішили будувати лижні траси прямо в центрі міста, добре що хоч снігу було багато. А тепер хтось взяв і вкрав нашу гірку. Це неприпустимо, - обурюється Рижук.

Сніжну гірку будували прямо в центрі міста, під вікнами міськради і ОДА, щоб легще було з цих самих вікон контролювати процес. Планувалось вже цього року влаштувати тут змагання із лижного слалому. А саму гірку було включено до плану реконструкції майдану Корольова.

- Це ж тепер знову доведеться їздити кататись на лижах в Буковель, а це дорого і немає часу, - жаліється мер. - Та й грошей комунальники чимало витратили, щоб таку гору спорудити - цілу зиму сніг возили. І все дарма, - жаліється мер.

Чиновники вимагатимуть від правоохоронців розібратись у ситуації. Злі ж язики кажуть, що таким чином насолити меру вирішив депутат Пухтаєвич, який, за дивним збігом, декілька днів катався поблизу на своєму тракторі. А комунальники переконані, що гірку хтось вивіз собі на дачу, аби там тихцем кататись на лижах.


0 коментарі:

Дописати коментар

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Полевая.инфо * - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger